×
TRUEVOYAGERS

Truevoyagers (Ευθύμης Κράγκαρης και Πασχάλης Παναγιωτίδης) είναι ένα ανθρωποκεντρικό brand που βρίσκεται δίπλα στον ταξιδιώτη ανά πάσα στιγμή στοχεύοντας στη δημιουργία μοναδικών και προσωποποιημένων δραστηριοτήτων στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα. Σκοπός της εταιρίας είναι η δημιουργική εξερεύνηση κάθε τόπου μακριά από την πεπατημένη οδό, με την παροχή ταυτόχρονα χρήσιμων εργαλείων και υπηρεσιών μέσα από μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα.

×
ChainProof

H ChainProof είναι μια πλατφόρμα που έχει ως σκοπό την βελτίωση της σχέσης εμπιστοσύνης στον χώρο της τέχνης. Σκοπός μας είναι να δώσουμε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που επιτρέπει σε έναν καλλιτέχνη να προστατεύσει τη δημιουργία του αλλά και σε έναν συλλέκτη να διασφαλίσει τη συναλλαγή του. Χρησιμοποιώντας αλγόριθμους Μηχανικής Μάθησης εξάγουμε το οπτικό αποτύπωμα ενός έργου και στη συνέχεια με βάση αυτό δημιουργούμε μια μοναδική σφραγίδα που εισάγεται σε ένα δίκτυο Blockchain και ακολουθεί το έργο σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

×
MOKE EΠΙ.νοώ

Αποστολή της ΜοΚΕ ΕΜΠ είναι να βοηθήσει τα μέλη της Πολυτεχνειακής Κοινότητας που επιθυμούν να κάνουν το ‘άλμα’ από την έρευνα στην επιχειρηματική δραστηριότητα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ανάδειξης της επιχειρηματικότητας ως μια δυνητική επιλογή επαγγελματικής σταδιοδρομίας των μηχανικών αποφοίτων, της ανάπτυξης δεξιοτήτων και ικανοτήτων απαραίτητων για την ίδρυση και τη λειτουργία μίας επιχείρησης, καθώς και της πρακτικής υποστήριξη ατόμων και ομάδων που θέλουν να διερευνήσουν την δυνατότητα ίδρυσης της δική τους επιχείρησης.

×
IMPACT HUB

To Impact Hub Athens είναι ένα τοπικό και διεθνές συνδεδεμένο δίκτυο με σκοπό το θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Επιχειρήσεις και δημιουργικοί επαγγελματίες εργάζονται για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πρότυπων business models που θα ορίζουν το μέλλον της επιχειρηματικότητας. Από την κοινωνική ένταξη, το περιβάλλον και το δίκαιο εμπόριο, το Impact Hub Athens συνδέει εξειδικευμένους επαγγελματίες, δημιουργώντας ένα διαπολιτισμικό δίκτυο δυνατού κοινωνικού αντικτύπου.

×
INVENT ICT

Το πρόγραμμα Invent ICT αποτελεί μία πρωτοβουλία του κόμβου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας ΕΠΙ.νοώ του ΕΠΙΣΕΥ/ΕΜΠ και του οργανισμού Industry Disruptors Game Changers, το οποίο σχεδίασαν και υλοποιούν με την αρωγή της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας που σχεδιάστηκε με στόχο την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και μίας νέας γενιάς τεχνολογικής ανάπτυξης, με τη δημιουργία νέων & βιώσιμων επιχειρήσεων.

×
BLUEGROWTH

Blue Growth is an umbrella of actions to promote business ideas relating to the local sea and aquatic resources through environmental & economic approach.

×
Branding Heritage

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ
Ποια είναι η θέση του παρελθόντος στο παρόν και στο μέλλον;
Πώς οι δημιουργοί του σήμερα εμπνέονται από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό;
Με ποιο τρόπο η επιχειρηματικότητα και ο πολιτισμός μπορούν να συμπορευθούν;

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Branding Heritage απαντά στα ερωτήματα αυτά, δημιουργώντας την πρώτη παγκόσμια κοινότητα διακεκριμένων δημιουργών που εκφράζονται μέσα από την ελληνική κληρονομιά. Παράλληλα συστήνει ένα δίκτυο επιστημόνων, οι οποίοι στηρίζουν το όραμά του και προσφέρουν τις γνώσεις τους, σχετικά με τη διαχρονική αξία και παγκόσμια επιρροή του ελληνικού πολιτισμού. Μέσα από μια σειρά δράσεων, αλλά και της διαδικτυακής του πλατφόρμας, το ΒΗ ενημερώνει και ευαισθητοποιεί το ευρύ κοινό αναφορικά με τη δυναμική της πολιτισμικής επιχειρηματικότητας. Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, ο «Πολιτισμός Επιχειρεί» και παίζει ενεργό ρόλο στην παγκόσμια σκηνή του design, της μόδας και της γαστρονομίας, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και διεξόδους.
Το BH αναδεικνύει, προωθεί και στηρίζει brands και δημιουργούς που, με όπλο τους τον πολιτιστικό πλούτο της Ελλάδας, ξεπερνούν εμπόδια και σύνορα, επιχειρώντας ένα δυναμικό «Rebranding» της χώρας.

×
parky

Δημιουργούμε έξυπνες πόλεις! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια sharing economy πλατφόρμα λύνει το πρόβλημα της στάθμευσης, αξιοποιώντας big data και τεχνολογία.
Ελάτε να γνωριστούμε και να σας δείξουμε πως μέσα από τις πρώτες 150 μέρες Parky η Αθήνα έγινε καλύτερη!

×
Ingedio

Η Ingedio είναι μία καινοτόμος εφαρμογή σε κινητό, μέσω της οποίας ο χρήστης φωτογραφίζει με την ενσωματωμένη κάμερα τα συστατικά ενός καλλυντικού ή ενός τροφίμου, όπως αυτά είναι γραμμένα στην ετικέτα του. Η φωτογραφία μετατρέπεται σε κείμενο, τα συστατικά του προϊόντος συγκρίνονται με βάσεις δεδομένων χημικών, και δίνονται στον χρήστη πληροφορίες για την επικινδυνότητα κάθε συστατικού, με βάση την υπάρχουσα βιβλιογραφία και μελέτες που έχουν γίνει. 
Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στο χρήστη μέσω ενός χρωματικού πάνελ επικινδυνότητας στο οποίο επίσης απεικονίζεται και η συσχέτιση του κάθε συστατικού με τοξικότητα, αλλεργίες, καρκίνο, ερεθισμούς ή άλλους περιορισμούς που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σκοπός μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τους καταναλωτές σχετικά με την υγιεινή διατροφή και τα καλλυντικά χωρίς επικίνδυνες χημικές ουσίες.

×
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΣΧΟΛΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου προσφέρει στους φοιτητές του το επιστημονικό υπόβαθρο για την ορθολογική αντιμετώπιση επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων που σχετίζονται με τον τομέα των τροφίμων. Παράλληλα, προάγει την υπάρχουσα γνώση στην Επιστήμη των Τροφίμων και στη Διατροφή του Ανθρώπου, συμμετέχοντας σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα, που διεξάγονται σε συνεργασία με άλλα πανεπιστημιακά και ερευνητικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού καθώς και με τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης μικρών και μεγάλων βιομηχανιών τροφίμων της χώρας μας.

×
nokia

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρία Nokia προμηθεύει στους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προϊόντα και υπηρεσίες για την ανάπτυξη και την λειτουργία των δικτύων τους. Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο αυτό και ανάμεσα στους πελάτες της συγκαταλέγονται οι μεγαλύτεροι πάροχοι τηλεπικοινωνιών στον κόσμο.
Η θυγατρική της Nokia στην Ελλάδα, ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Nokia Solutions and Networks Hellas S.A.», διαθέτει ένα ιδιαίτερα σημαντικό Kέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης προϊόντων, που διακρίνεται από συνεχή ανάπτυξη δραστηριοτήτων.
Το ελληνικό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης συγκαταλέγεται στην παγκόσμια αλυσίδα παρόμοιων κέντρων της Nokia και χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

×
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
 – ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Στο περίπτερο του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων & Συστημάτων, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου,​ θα παρουσιαστούν σχέδια προϊόντων που έχουν προκύψει από ατομικές ή ομαδικές εργασίες φοιτητών, πολλά εκ των οποίων έχουν διακριθεί ή/και βραβευτεί σε εθνικούς ή διεθνείς διαγωνισμούς. Την Δευτέρα, 20/11 και ώρα 15:00-17:00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από μέλη του Τμήματος με τίτλο «Μια ολιστική προσέγγιση για το design: προϊόν, σύστημα, υπηρεσία».

×
Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2013, με στόχο να καταστεί ένας από τους βασικούς πυλώνες του Ομίλου για  την αποτελεσματική υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.
Οι κύριες περιοχές δραστηριοποίησης της Εξέλιξης είναι οι ακόλουθες:
Πράσινη Επιχειρηματικότητα ,Σύγχρονη Αγροτική Ανάπτυξη, Ηλεκτρονικό Επιχειρείν,  Τουρισμός , Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία

Η Εξέλιξη παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της, αξιοποιώντας αποτελεσματικά την τεχνογνωσία του Ομίλου Πειραιώς σε αυτούς τους τομείς. Πέρα από τις συνέργειες με τον  Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, αναπτύσσει συνεργασίες με εταιρείες, κοινωνικούς φορείς και δράσεις που ευθυγραμμίζονται με την αποστολή και τις αρχές της

Επιγραμματικά οι υπηρεσίες που  προσφέρει η Εξέλιξη είναι :

•         Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα από Ολοκληρωμένα Σχολεία και Ακαδημίες, όσο και Εστιασμένα Ανοιχτά Εκπαιδευτικά Προγράμματα, που παρέχονται από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
•         Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε θέματα βιώσιμης επιχειρηματικότητας και συμμετοχής σε ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης
•         Δράσεις προαγωγής της Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας μέσα από εξειδικευμένα εργαστήρια και συνέργειες με τον Όμιλο Πειραιώς και αναγνωρισμένους διεθνείς φορείς

×
Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (ΕΙΕ), ένα από τα μεγαλύτερα Ελληνικά Ερευνητικά Κέντρα, είναι νομικό πρόσωπο, ιδιωτικού δικαίου, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο ιδρύθηκε το 1958 και από το 1989 εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων.

×
patras iq

Η πρωτοβουλία PATRAS IQ, που συνδέει την έρευνα με την επιχειρηματικότητα αποτελεί από το 2016 συνδιοργάνωση, μέσω 10ετούς προγραμματικής σύμβασης, των Υπουργείων Οικονομίας & Ανάπτυξης και Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

×
Paradox Kinetics

Η εταιρεία Paradox Kinetics A.E., με έδρα την Αθήνα δημιουργήθηκε με σκοπό την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων στο χώρο των ευφυών μεταφορών ξεκινώντας με ηλεκτροκινήσεις ποδηλάτων. Ο ιδρυτής της, ο κ. Γεώργιος Φιλιώτης μαζί με τους εφευρέτες τον κ. Γιάννη Τσαϊλιάνη και τον κ. Σίμο Ευφραιμίαδη, μετά από μακροχρόνια έρευνα και πολλούς πειραματισμούς έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την πιο ελαφριά ηλεκτροκίνηση ποδηλάτων ως προς την ισχύ παγκοσμίως. Η εταιρεία παράγει τους πιο πρωτοποριακούς και εξελιγμένους κινητήρες για ηλεκτρικά ποδήλατα στον κόσμο. Η πρωτοποριακή της πατέντα, η οποία είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πληρεί όλα τα κριτήρια των ποδηλάτων βουνού μεταξύ των οποίων είναι το μικρό βάρος και η υψηλή δύναμη. Οι ηλεκτροκινήσεις κατασκευάζονται στο εργαστήριο της εταιρείας με υλικά, τα οποία προέρχονται επί των πλείστων από την εγχώρια αγορά.

×
Europe Direct

Το δίκτυο των κέντρων πληροφόρησης Europe Direct αποτελεί ένα από τα βασικότερα εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ενημέρωση των Ευρωπαίων πολιτών σχετικά με την Ένωση. Ειδικότερα, όσον αφορά στα δικαιώματα των πολιτών της, καθώς  και στην ενίσχυση της συμμετοχής του πολίτη σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο στις πολιτικές της.

×
ELTRUN

Το ELTRUN είναι το μοναδικό θεσμοθετημένο Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα (ΦΕΚ 4078/2016). Έχει ιδρυθεί το 1994 και αποτελείται απο πέντε εξειδικευμένες ερευνητικές ομάδες με πάνω από 25 μέλη ερευνητές και ειδικούς επιστήμονες. Έχει εκπονήσει πάνω από 100 μελέτες/έρευνες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, έχει εκπαιδεύσει πάνω από 5.000 στελέχη και προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στο Ηεκτρονικό Επιχειρείν σε εταιρίες και οργανισμούς. Περισσότερες πληροφορίες www.eltrun.gr

×
ΕΚΠΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ)
Το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών (ΕΠΕΦΑ) αποτελεί τον εκπαιδευτικό, ερευνητικό και συμβουλευτικό βραχίονα του Τομέα της Οικονομικής των Επιχειρήσεων στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το ΕΠΕΦΑ λειτουργεί υπό την έγκριση της Συγκλήτου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών της 11ης Ιανουαρίου 2007. Η αποστολή του είναι να προωθεί εκπαιδευτικά προγράμματα και ερευνητικές δραστηριότητες. Μεταξύ των πολλών στόχων που καθορίζονται στον κανονισμό λειτουργίας του είναι να:
Καλύπτει διάφορες εκπαιδευτικές ανάγκες σε μεταπτυχιακό επίπεδο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών καθώς και άλλων Τμημάτων του ΕΚΠΑ σε θέματα που σχετίζονται με τις γνωστικές περιοχές του.
Αναπτύσσει εκπαιδευτικές, ερευνητικές και συναφείς δραστηριότητες σύμφωνα με τους γενικούς κανόνες έρευνας του ΕΚΠΑ
Οργανώνει σεμινάρια, συμπόσια, συνέδρια καθώς και εκδοτικές δραστηριότητες.
Επιδίδεται σε κάθε μορφής συνεργασία με ερευνητικά κέντρα και ακαδημαϊκά ιδρύματα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, εφόσον οι ακαδημαϊκοί στόχοι συμπίπτουν και είναι συμπληρωματικοί προς εκείνους του ΕΠΕΦΑ στο πνεύμα της αμοιβαιότητας και της συλλογικής εργασίας.
Κέντρο Έρευνας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
To όραμα του Κέντρου Έρευνας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας είναι να φέρει τη γνώση και την τεχνολογία στην υπηρεσία της κοινωνίας.
Σκοπός του Κέντρου είναι η προώθηση της έρευνας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας προκειμένου να δημιουργηθεί ένα οικοσύστημα μέσα στο οποίο άνθρωποι και πόροι του πανεπιστημίου θα συνδυάζονται με ανθρώπους και πόρους εκτός του πανεπιστημίου προκειμένου να προάγουν την ανάπτυξη και διάχυση της έρευνας και της γνώσης.

×
EGG

Το Πρόγραμμα egg-enter•grow•go, μια πρωτοβουλία της Eurobank που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με το Corallia, αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματικούς επιταχυντές στην Ελλάδα. Στοχεύει στη στήριξη της νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικής δραστηριότητας και στην ενίσχυση της προοπτικής βιώσιμης απασχόλησης του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, ιδιαίτερα των νέων. Παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο επιχειρηματικής επώασης, επιτάχυνσης και συνεργασίας, προσφέροντάς μια σειρά από δράσεις και εργαλεία που βοηθούν στην ανάπτυξη, επιτάχυνση και μετατροπή του επιχειρηματικού σχεδίου, σε ένα ολοκληρωμένο και επιχειρηματικά αξιοποιήσιμο προϊόν ή υπηρεσία.

×
BRIGHT SPECIAL LIGHTING

Η ελληνική εταιρεία BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Α.Ε. είναι μια από τις πιο σύγχρονες και δυναμικές εταιρείες της Ευρώπης. Ιδρύθηκε το 1989 και η επιτυχία της έγκειται στην άριστη γνώση της τεχνολογίας του φωτισμού. Η BRIGHT έχει καθιερώσει το όνομα της στην αγορά, χάρη στην πρωτοπορία, στην έρευνα και τη συνέπεια, τόσο στην παραγωγή όσο και στην εμπορία και εφαρμογή συστημάτων φωτισμού, για περισσότερο από 50 χρόνια. Η στρατηγική της BRIGHT ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ Α.Ε. βασίζεται στη συνέπεια και  στο σωστό σχεδιασμό φωτισμού για ένα άρτιο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα. Η τεχνολογία, η ποιότητα, η ασφάλεια και η απόλυτη ταύτιση με τις υψηλές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές την καθιερώνουν στην 1η θέση της ελληνικής αγοράς φωτιστικών αλλά και αγορών στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή κ.α.

×
Pitchstor

Το Pitchstor αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Network) αποκλειστικά για τον κόσμο του επιχειρειν. Πρόκειται με λίγα λόγια για ένα μοναδικό τόπο συνάντησης όπου ιδέες γεννιούνται, χρηματοδοτούνται από το κοινό (Crowd) και υλοποιούνται.

×
Mantis Business Innovation

H Mantis Business Innovation ασχολείται με την ανάπτυξη Συστημάτων Αξιολόγησης και Μοντέλων Λήψης Αποφάσεων για το οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων. Με το online tool Mantis Startup Evaluator δίνει την δυνατότητα σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς αλλά και σε ιδιώτες να αξιολογήσουν Επιχειρηματικά Σχέδια με έγκυρο, αυτοματοποιημένο, αντικειμενικό τρόπο, γρήγορα και εύκολα.

×
Innovvoice

Το Innovvoice είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα που προωθεί την ανοικτή καινοτομία για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης.
Η πλατφόρμα φιλοξενεί μία δυναμική κοινότητα μελών από διαφορετικούς χώρους και με διαφορετικούς ρόλους στην επιχειρηματικότητα (επίδοξοι επιχειρηματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πάροχοι, υπηρεσιών, μέντορες και ακαδημαϊκοί, επενδυτές και χρηματοδοτικοί οργανισμοί, εκπρόσωποι δημόσιων οργανισμών) με στόχο, πρωτίστως, τη συνεργατική ανάπτυξη επιχειρηματικών ιδεών (ideation) αλλά και, στη συνέχεια, την υλοποίηση, αξιολόγηση και χρηματοδότησή τους.

×
Excellentia international

H Excellentia international ιδρύθηκε απο επιτυχημένους επαγγελματίες- στελέχη της αγοράς και σε συνεργασία με την ακαδημαική κοινότητα παρέχει υπηρεσίες υποδομής και ανάπτυξης σε εταιρίες και ιδιώτες σε όλη την Ευρώπη.
Υποστηρίζουμε με καινοτόμες λύσεις την επαγγελματική εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων που είτε αναζητούν εργασία είτε βρίσκονται ήδη στον επαγγελματικό στοίβο εστιάζοντας σε κάθε τομέα και κλάδο επαγγελμάτων.
Υποστηρίζουμε την ανάπτυξη ή αναδιοργάνωση υποδομών σε εταιρίες μέσα από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διοικητικής λειτουργίας, υποδομών και ανάπτυξης στελεχών.

×
Modernizor

Τέλος στους άδειους τοίχους!
Γνωρίστε τη modernizor, τη νέα online gallery και αποκτήστε ένα όμορφο, σύγχρονο έργο τέχνης σε τιμές που ξεκινούν από 20€. Μια ομάδα από ταλαντούχους graphic designers δίνουν σύγχρονο εικαστικό χαρακτήρα σε έργα τέχνης από το παρελθόν. Έργα που αποτελούν μέρος μιας συλλογής περισσότερων των 140.000 ψηφιακών αρχείων που συγκεντρώθηκαν από μουσεία, βιβλιοθήκες και πολιτιστικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Modernizor. Inspired from the past. Created for today.

×
STERIGMA

Η STERIGMA προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση και δια βίου μάθηση για όλους, συνδυάζοντας τη εξατομικευμένη μάθηση με τη διασκέδαση. Παρέχει προγράμματα E-Learning, Εκπαιδευτικά Mobile Games καθώς και  εκμάθηση προγραμματισμού για χρήστες δίχως πρότερη γνώση. Η  STERIGMA συμμετέχει στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων της Αθήνας -ΘΕΑ.

×
soSAILize.net

Η «soSAILize.net» είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που παρέχει τη δυνατότητα σε:
• άτομα ή ομάδες που ενδιαφέρονται για ιστιοπλοϊκές δραστηριότητες να γίνουν μέλη ενός κοινωνικού δικτύου με χαρακτηριστικά wall, events, groups, forum, ενοικίαση σκαφών για αναψυχή, για αγώνες, για μαθήματα κλπ.
• Ιδιοκτήτες σκαφών, ναυτικούς ομίλους ή σχολές ιστιοπλοΐας να διαθέσουν τα σκάφη τους.
• Επαγγελματικά πληρώματα σκαφών να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

×
Κoklas Wood Construction

H εταιρεία Κoklas Wood Construction ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση και τον εξοπλισμό ξενοδοχείων και κτιρίων όπως έπιπλα, πόρτες, ξύλινα ενεργειακά κουφώματα όλα κατασκευασμένα από οικολογική ξυλεία.
Η δραστηριότητά μας ξεκινάει από τον σχεδιασμό, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, μέχρι και την τελική υλοποίηση.
Φιλοσοφία μας το Ecobility καθώς και έπιπλα χωρίς φορμαλδεΰδη.

×
intrideo

Υποψήφιοι για μια θέση εργασίας μπορούν τώρα να κάνουν μια πολύτιμη πρώτη εντύπωση στους πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες τους συνοδεύοντας το βιογραφικό τους με ένα εισαγωγικό βίντεο 20”, επιτρέποντας στους εργοδότες να προ-επιλέξουν τους υποψηφίους βάσει των soft skills τους, προτού χρειαστεί να δεσμεύσουν πολύτιμο επαγγελματικό χρόνο για μια συνέντευξη.

×
ThinkBiz

Το ThinkBiz είναι ο πρώτος Φοιτητικός Σύλλογος Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, με βάση του το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Στόχος του είναι να αναπτύξει και να διαδώσει την επιχειρηματική κουλτούρα μέσα στο Πανεπιστήμιο και να φέρει τους νέους ένα βήμα πιο κοντά στην καινοτομία και το ‘’επιχειρείν’’.

×
VRB

Η εταιρία VRB δραστηριοποιειται στον χώρο της διαφημίσης και προβολής επιχειρήσεων και κύριες προτάσεις της είναι:
Προβολη Eξωτερικών-Eσωτερικών χώρων σε Virtual Reality
Επαυξημένη Διαδραστική παρουσίαση – Augmented Reality
Επαγγελματικές κάρτες και φυλλάδια με τεχνολογια επαυξημένης πραγματικότητας – AR
Προβολή 360 Video & Photos μέσω Smartphones, VR Apps, Youtube & VR Headsets
Presentations – Events – Festivals – Concerts

×
ΛΕΛΕΓΕΣ

Οι ΛΕΛΕΓΕΣ  ανταποκρινόμενη στις επιταγές της σύγχρονης εποχής εμπνέεται από την παραδοσιακή χρήση των Βιολογικών Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών (Α.Φ.Φ.)  Καινοτομεί δημιουργώντας την  σειρά  Cistus creticus ευχάριστων αφεψημάτων από   βοτανικά μείγματα ,προερχόμενα από την Ελληνική Φύση,  με ωφέλιμα συστατικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
Προϊόντα 100% φυσικά ,καθαρά, εύοσμα, εύγεστα ,υγιεινά.
ΠΑΡΑΔΟΣΗ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ- ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ!!!

×
insurancemarket.gr

To insurancemarket.gr αναπτύχθηκε από την moneymarket Ανώνυμη Εταιρεία Μεσιτών Ασφαλίσεων.
Το insurancemarket.gr είναι το πρώτο πραγματικό online marketplace όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών.
Πλέον, μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα σύγκριση της αγοράς και να κερδίσετε χρόνο και χρήμα, πάντα με την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των Insurance Experts.

×
Enios Applications I.K.E.

H εταιρεία Enios Applications I.K.E. ιδρύθηκε το 2014 ως τεχνοβλαστός Βιοπληροφορικής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Η e-NIOS έχει αναπτύξει το BioΙnfoΜiner, το οποίο είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα σύζευξης και αυτοματοποιημένης ερμηνείας γενωμικών δεδομένων. Στα κυριότερα πεδία εφαρμογής της πλατφόρμας περιλαμβάνονται η Εξατομικευμένη Ιατρική, η Φαρμακογενωμική και η Βιοτεχνολογία.

×
candez.com

Η πρώτη B2B – B2C ηλεκτρονική πλατφόρμα των επαγγελμάτων ομορφιάς. 
Τα πάντα για προϊόντα και υπηρεσίες
Συγκρίσεις για το που είναι τι και πόσο κάνει
Εισαγωγείς, Εξαγωγείς, Εμπόρους , Κατασκευαστές, Παραγωγούς, Τεχνίτες (κομμωτές-αισθητικοί-τεχνίτες άκρων, make up, tatoo artists κτλ) 
Ελεύθερους επαγγελματίες και καταστήματα (κέντρα spa, κομμωτήρια, manicure-pedicure, κτλ).

×
Agrologies

Συνδυάζοντας hardware και software, η Agrologies επιτρέπει στους αγρότες να διαχειρίζονται με ακρίβεια και οικονομία την άρδευση των καλλιεργειών τους από απόσταση. Εισάγοντας μέσα από απλές λύσεις την τεχνολογία στον αγροτικό κλάδο, στοχεύει στην αποτελεσματική́ διαχείριση των καλλιεργησίμων με σκοπό́ την παραγωγή́ φιλικών προς το περιβάλλον καλλιεργειών.

×
Nanoviis

Η Nanoviis είναι μια εταιρία βασισμένη στη νανοτεχνολογία που ιδρύθηκε και αναπτύσσεται στην Ελλάδα. Αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νανοσωματιδίων, καταφέραμε να δημιουργήσουμε αμιγώς ελληνικά καινοτόμα προιόντα, φιλικά στο περιβάλλον με ιδιαίτερες χημικές και μηχανικές ιδιότητες που ανοίγουν νέες προοπτικές σε πολλούς τομείς και μας βοηθούν να λύσουμε καθημερινά προβλήματα.

×
music spoon

Ένα καινοτόμο σύστημα χρηματοοικονομικών συναλλαγών στον χώρο της χρηματοδότησης της παραγωγής & εμπορίας (trading) ψηφιακών προϊόντων (digital assset) των Πολιτιστικών & Δημουργικών βιομηχανιών. Μια equity crowdfunding πλατφόρμα με crowdsourcing λειτουργίες, βασισμένο σε τεχνολογία blockchain. Το πρώτο πεδίο εφαρμογής είναι πάνω στην μουσική βιομηχανία.

×
Made in Athens

Η εφαρμογή της Κυτταρικής Διαίρεσης στην οικονομία, στην αγορά, στα προϊόντα σου. Ως φυσικός νόμος η κυτταρική διαίρεση διέπει αναπόφευκτα την ανάπτυξη. 
Η διεπιστημονική ομάδα Made in Athens δραστηριοποιείτε στα Μη Γραμμικά Συστήματα, στην Κυκλική Οικονομία, την Οικονομία του Διαμοιρασμού … με προϊόντα και υπηρεσίες που παράγονται αποκλειστικά στην πόλη των Αθηνών.

×
eyeSphere

Η eyeSphere ειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών εικονικής (VR) και επαυξημένης (AR) πραγματικότητας, και στην παραγωγή 360° media. Συνδυάζοντας διαφορετικά πεδία γνώσεων, ερευνά νέους τρόπους χρήσης αυτών των τεχνολογιών με ιδιαίτερη έμφαση στον πολιτισμό, τον τουρισμό, την ψυχαγωγία, και την διαφήμιση.

×
AccessPal

Η AccessPal είναι μια νεοσύστατη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο τομέα των εφαρμογών πληροφορικής και του αστικού σχεδιασμού. Αναπτύσσει “έξυπνα” εργαλεία για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των ατόμων με κινητικές δυσκολίες στην πόλη. Οι υπηρεσίες της απευθύνονται τόσο στους πολίτες όσο και στη Δημόσια Διοίκηση.

×
Youth Entrepreneurship Club

Youth Entrepreneurship Club – Μη κερδοσκοπικός οργανισμός
Ο ΥΕC προωθεί την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στις τοπικές κοινωνίες παρέχοντας καθοδήγηση, υποστήριξη και τα μέσα για την ανάπτυξη βιώσημων εγχειρημάτων με κοινωνική ή οικονομική επίδραση.

×
Vimodji

H Vimodji παρέχει την δυνατότητα στους χρήστες κοινωνικών δικτύων παγκοσμίως να εκφραστούν μέσω συντόμων video, τα οποία είναι κατηγοριοποιημένα βάση του συναισθήματος που εκφράζουν.   Βοηθάμε τους χρήστες να βρούνε γρήγορα και εύκολα  video (10’’ κατά μέσο όρο) από σκηνές ταινιών, κινηματογραφικών σειρών, μουσικών κλιπ, αθλημάτων, μόδας, και πολλών άλλων κατηγοριών, και να τα μοιραστούν στο διαδίκτυο.

×
Tellody

Το Tellody © είναι ένα νέο εργαλείο ψηφιακού μάρκετινγκ που αναπτύχθηκε για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ). To Tellody εστιάζει στην περιοχή του εξατομικευμένου ψηφιακού μάρκετινγκ, παρέχοντας μια απλή λύση και οικονομικά προσιτή για τις ΜΜΕ βοηθώντας να υιοθετήσουν νέες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ. Η καινοτόμα τεχνολογία μας, αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της αυτοματοποίησης του μάρκετινγκ , της έρευνας αγοράς, της διατήρησης των πελατών, της εξατομίκευσης και της τμηματοποίησης των πελατών με βάσει την καταναλωτική συμπεριφορά τους,. To Tellody είναι άμεσα διαθέσιμο συνδρομητικά (www.tellody.com) σε τέσσερα διαφορετικά πακέτα.

×
Kard

Το Kard είναι μια καινοτόμα startup για τις προσφορές των ανταμοιβών των τραπεζικών καρτών (VISA, MasterCard, AMEX, Diners) σε πραγματικό χρόνο όταν οι εγγεγραμμένοι χρήστες κάνουν online αγορές.  Επίσης η εφαρμογή του Kard περιλαμβάνει και προσφορές από τις κάρτες ανταμοιβών (AEGEAN Miles+Bonus, Athinorama club, IKEA FAMILY κ.α) των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

×
Geomiso

Η Geomiso απευθύνεται στις δυναμικά αναπτυσσόμενες διεθνείς αγορές Computer-Aided Design/ Computer-Aided Engineering και είναι η πρώτη παγκοσμίως, η οποία δημιούργησε και εμπορεύεται λογισμικό ισογεωμετρικής ανάλυσης και σχεδιασμού (disruptive innovation). Το ομώνυμο «δύο σε ένα» CAD/ CAE λογισμικό σχεδιάζει και αναλύει έργα μηχανικού πιο αποδοτικά σε σύγκριση με τον υφιστάμενο ανταγωνισμό.

×
FindUp.gr

To FindUp.gr (findapp) είναι η πρώτη ελληνική μηχανή αναζήτησης για προϊόντα υπηρεσίες, σημεία ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις, καθώς και για τοπικές και διαδικτυακές προσφορές.
Ο σκοπός του Findup είναι να διευκολύνει την καθημερινότητά σου και στόχος του να γίνει προέκταση του χεριού σου!

×
deliverynow

Το deliverynow είναι η εφαρμογή που αλλάζει τον τρόπο που μεταφέρονται τα αγαθά μέσα στην πόλη, βασιζόμενη στην συνεργατική οικονομία, δίνοντας την ευκαιρία σε οποιονδήποτε να μεταφέρει οποιαδήποτε ώρα. Συνδέει τις επιχειρήσεις με τους τοπικούς ανεξάρτητους (uber) διανομείς σε πραγματικό χρόνο.
Το deliverynow επιτρέπει στους merchants (επιχειρήσεις) να προσφέρουν, on-demand delivery στα προιόντα τους οποιαδήποτε ώρα.

×
ΒΕΤ Solutions

Βλέποντας την μοριακή απεικόνιση με άλλο “μάτι”
Η ΒΕΤ Solutions παρέχει μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες στο πεδίο της προκλινικής μοριακής απεικόνισης. Η πλατφόρμα in-vivo απεικόνισης πειραματόζωων με στόχο την κατανόηση των μοριακών μηχανισμών ζωντανών οργανισμών. Με απλά λόγια, παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο την κατανομή των νέων φαρμάκων ή ουσιών μέσα στον οργανισμό, την παρακολούθησή τους και τελικά την επίδρασή τους.

×
Yallou

Το Yallou είναι μια νέα διαδραστική τουριστική πλατφόρμα που στοχεύει στην εξωστρέφεια και την online προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων.Με 13500 ελληνικούς προορισμούς, 4000+ παραλίες και 3500+ αξιοθέατα, το Yallou αποτελεί το σημείο αναφοράς και μια ενεργή κοινότητα ανταλλαγής εμπειριών για τους ταξιδιώτες της Ελλάδας.Συνδεθείτε, εξερευνήστε, ανακαλύψτε και μοιραστείτε την Ελλάδα με το Yallou!

×
SEALSMILE

Οι ηλεκτρονικές αγορές απο Κίνα σημειώνουν ραγαδαία αύξηση και αναμένεται να φτάσουν τα $80Β μέχρι το 2021. Η SealSmile αποτελεί ενα ολοκληρωμένο περιβάλλον, που απευθύνεται στην παγκόσμια αγορά, και επιτρέπει στο χρήστη να βρίσκει την καλύτερη τιμή, να οργανώνει τις παραγγελίες τους και να ψωνίζει με ασφάλεια απο τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά καταστήματα.

×
RAZA LABS

Τα βασικά προγράμματά μας είναι τα “Start You Up!” και “IDEAS to Life!”. Μέσω του προγράμματος “Start You Up!” παρέχουμε δωρεάν μαθήματα κάθε επιπέδου γνώσης και δικτύωσης, ( Amazon, eBay και ιστοσελίδες), ενώ μέσω του “IDEAS to Life!” προσφέρουμε εμείς τα εχέγγυα για την μετατροπή ενός οράματος σε μια βιώσιμη επιχείρηση.

×
Nanometerisis

Η Νανομέτρηση (Nanometerisis p.c.) είναι τεχνοβλαστός του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και αναπτύσει μαθηματικές μεθόδους και σχετικό λογισμικό για τον στοχευμένο και «έξυπνο» χαρακτηρισμό μίκρο και νανο-δομών προϊόντων νανοτεχνολογίας από εικόνες διαφόρων μικροσκοπίων. Τα αποτελέσματα του χαρακτηρισμού παρέχονται στον πελάτη (βιομηχανία ημιαγωγών, νανοτεχνολγίας, επικαλύψεων, κ.α.) για την αξιολόγηση και βελτίωση των προϊόντων του.

×
MyHabeats

MyHabeats η εφαρμογή στο κινητό που δημιουργήθηκε για να σε βοηθήσει να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου απέναντι στο φαγητό ώστε  να αποκτήσεις νέες υγιεινές  συνήθειες.
Ο Λίνο η Λίνα ο ψηφιακός σου φίλος και συνοδοιπόρος είναι μαζί σου,  στο νέο συναρπαστικό ταξίδι σου. Κέρδισε την ευεξία σου με μερικά “κλικ”!

×
Labyrinth of Senses

H ομάδα του “Labyrinth of Senses” μας καλεί να διασχίσουμε τον “Λαβύρινθο” χρησιμοποιώντας  τις αισθήσεις μας και τελικά μας προσφέρει ένα αναπάντεχο και μοναδικό ταξίδι με σταθμούς στην κατανόηση, τον σεβασμό και την αποδοχή.
Το “Labyrinth of Senses”  είναι ένα βιωματικό εργαστήρι εξοικείωσης με την αναπηρία το οποίο  έχει ως στόχο να μας παρακινήσει όλους να κάνουμε μικρές καθημερινές αλλά αξιοσημείωτες πράξεις που προωθούν ένα και μόνο μήνυμα, την αγάπη προς τον εαυτό μας, όπως ακριβώς είναι αλλά και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας, όπως ακριβώς είναι.

×
fashionphoria

To fashionphoria είναι ένα Κοινωνικό Δίκτυο Μόδας που φέρνει κοντά τους fashionistas με τα αγαπημένα τους brands, eshops και designers με ένα μοναδικό και διαδραστικό τρόπο: τη δημιουργία του δικό τους προσωπικού look! Το outfit που δημιουργείται μπορεί εύκολα να αγοραστεί, παρέχοντας προτάσεις για ξεχωριστό στυλ σε κάθε γυναίκα.

×
Distemicha

Η εταιρεία μας αναπτύσσει εφαρμογές και τεχνολογικές υπηρεσίες σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς του επιχειρηματικού φάσματος. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της υγείας παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις με την δημιουργία εφαρμογών ,στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας –μεταφορών με πλατφόρμες επικοινωνίας ,καθώς και γενικότερα στο χώρο των επιχειρήσεων ,της προώθησης , προβολής και της διαχείρισης αυτών.

×
b2b trade

Το www.b2btrade.gr είναι μια πλατφόρμα η οποία δημιουργήθηκε ώστε να καλύπτει όλη την αγορά της χονδρικής στην Ελλάδα. Δεν πρόκειται, όμως, για έναν απλό κατάλογο επιχειρήσεων, αλλά για ένα online εργαλείο της αγοράς.

×
APPOPLOO

Η APPOPLOO είναι εταιρεία που αναπτύσσει λογισμικό, σχεδιάζει καινοτόμες λύσεις και παρέχει τεχνολογικές υπηρεσίες για το χώρο του ναυτικού τουρισμού. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του τουριστικού αυτού προϊόντος και η βελτίωση της εμπειρίας του ταξιδιώτη.
Η εταιρεία APPOPLOO ιδρύθηκε από τον Πάνο Φαραντούρη το 2017 και περιλαμβάνει έμπειρους συνεργάτες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για το τελικό προϊόν και την αγάπη για την καινοτομία.
Έχει αναπτύξει τις υπηρεσίες Appoploo Assist (πλατφόρμα υποστήριξης ναυλωτών από τα γραφεία ενοικίασης), Appoploo Tracker (σύστημα πρακολούθησης σκαφών και τηλεμετρίας) και Appoploo Planner (υπηρεσία σχεδιασμού ταξιδιού) οι οποίες απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου (π.χ. γραφεία ενοικιάσεως σκαφών) όσο και σε λάτρεις του θαλάσσιου τουρισμού.
Η APPOPLOO είναι ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

×
WIDE Services

Η WIDE Services είναι εξειδικευμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Μάθησης (e-Learning). Είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Moodle Pty Ltd στην Ελλάδα, διαθέτει ISO 9001:2008 και ISO 27001:2013. Οι λύσεις της περιλαμβάνουν πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης (LMS), ανάπτυξη ηλεκτρονικών μαθημάτων (SCORM), Gamification & Mobile learning, web conference, διασυνδέσεις με συστήματα HRIS, SIS, CRM, eshop κτλ, για ιδιωτικούς & δημόσιους οργανισμούς, εκπαιδευτικούς φορείς και εταιρείες, σχεδιασμένες να καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη.

×
UREVAL

Η UREVAL αποτελεί ένα πακέτο μοντέρνων αναλυτικών υπηρεσιών για τις αναπτυσσόμενες αγορές ακινήτων. Συμπεριλαμβάνει τη σύγχρονη υπηρεσία Αυτόματης Εκτίμησης οικιστικών (AVM) και πλήρες πακέτο επιστημονικών αναλυτικών υπηρεσιών παρακολούθησης αγορών και ανάλυσης επενδύσεων ακινήτων. Η υπηρεσία παρέχεται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και απευθύνεται σε ιδιώτες, επενδυτικά κεφάλαια, θεσμικά ιδρύματα και το δημόσιο τομέα.

×
Trust And Use

To trust and use αποτελεί ένα καινοτόμο social market place, το οποίο αλλάζει τα δεδομένα της κοινωνικής δικτύωσης! Είναι το όραμά μας να συνδέσουμε τους ανθρώπους με τους ανθρώπους που εμπιστεύονται, βοηθώντας τους να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν!

×
Travelgems

Το travelgems είναι ένας automated virtual concierge που παράγει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες και προτάσεις σημαντικές για τον mobile traveler, σε Ελλαδα, Κροατία και Κύπρο.
Περιλαμβάνει: δωρεάν ταξιδιωτικούς οδηγούς, εξατομικευμένα καθημερινά προγράμματα που περιλαμβάνουν τις ιδανικές παραλίες, εστιατόρια, beach bars & cafe, nightlife, κρυμμένα μυστικά του τόπου που προέρχονται μόνο από προτάσεις ντόπιων και 500+ activities.

×
Speakt

Η Speakt είναι μια Start-up εταιρεία η οποία δραστηροποιείται κυρίως μέσω του διαδικτύου παρέχοντας υπηρεσίες μετάφρασης. Εδώ και χρόνια καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα με φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον και εύχρηστο σύστημα παραγγελιών το οποίο μας έχει θέσει μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες παροχής γλωσσικών υπηρεσιών παγκοσμίως.

×
Social Hackers Academy

Μέσα από ένα περιεκτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα προγραμματισμού Η/Υ, δίνουμε την δυνατότητα σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες να αποκτήσουν τα απαραίτητα εργαλεία όχι μόνο για να βρούν δουλειά στην Ελλάδα αλλά, εάν το επιθυμούν, να γίνουν οι ίδιοι επιχειρηματίες καθώς έχουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση μέσω του Social Hackers Academy.

×
Nanoplasmas

Η Nanoplasmas IKE είναι μια επιχείρηση τεχνοβλαστός του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος η οποία αξιοποιεί πατενταρισμένη τεχνολογία για τη ταυτόχρονη μορφολογική και χημική τροποποίηση πολυμερικών ή επικαλυμμένων με πολυμερές επιφανειών. Η τροποποίηση προσδίδει εξαιρετικές επιφανειακές ιδιότητες, ελέγχοντας την διαβροχή, καθιστώντας τις επιφάνειες κατάλληλες για υποστρώματα βιολογικών και χημικών αναλύσεων.

×
LIGHTHEAT

Στην LIGHTHEAT  μετατρέπουμε το φως σε ζέστη ! Με τον ρομποτικό ηλιακό συλλέκτη LIGHTHOUSE  και  τον έξυπνο θερμοστατη  CALORIC,  μπορούμε να μειώσουμε το κόστος και  την χρήση  των καυσίμων στη θέρμανση  μέχρι και  50%. Ταυτόχρονα βοηθάμε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον μέσα στις πόλεις (μείωση καπνού) και στη μείωση των εκμποπών αερίων του θερμοκηπίου.

×
KalaΘos

Ο KalaΘos είναι ένας Β2Β ολοκληρωμένος μηχανισμός εμπορίας αγροτικών προϊόντων με στόχο τις αγορές του εξωτερικού. Παραγωγοί, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμοί έρχονται σε επαφή με αγορές του εξωτερικού, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που αναπτύξαμε (www.kalathos.net ). Υποστηρίζονται πλήρως τα διεθνή στάνταρντ (GS1, UNECE) σε θέματα ιχνηλασίας, ελέγχου ποιότητας και logistics.

×
InAccel

Η εταιρια InAccel αναπτύσει επιταχυντές υλικού σε μορφή IP cores για την αύξηση της απόδοσης των προγραμμάτων πληροφορικής και ειδικά προγραμμάτων που είναι υπολογιστικά χρονοβόροι και τρέχουν σε λογιστικά συστήματα νέφους (cloud computing applications). Η εταιρία διαθέτει σε μορφή IP blocks, επιταχυντές για ευρέως χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες για επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων και συστήματα μηχανικής μάθησης όπως το Spark και το Caffee.

×
iΒusiness

Η iΒusiness δημιούργησε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ως καθημερινό εργαλείο δουλειάς για λιανέμπορους και χονδρέμπορους.
Οι καταστηματάρχες μέσω της πλατφόρμας, λαμβάνουν τις καλύτερες τιμές καθώς και προσφορές για τις προμήθειες τους από αξιολογημένους συνεργάτες & οι χονδρέμποροι εντοπίζουν εύκολα, οικονομικά και στοχευμένα νέους πελάτες.

×
Echo1

Η συσκευή Echo1 αναπτύσσεται από την ομάδα Studio Inceptica και αποτελεί ένα αναγνώστη μουσικών κειμένων για άτομα μειωμένης όρασης. Για την απόδοση των κειμένων, εκμεταλλεύεται την μουσική έκφανση της γραφής Braille και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημαντικό βοήθημα στην προσπάθεια των ατόμων αυτών να ασχοληθούν με τη μουσική.

×
CrossMobile

To CrossMobile είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο ενιαίας συγγραφής εφαρμογών για κινητές συσκευές και υπολογιστές γραφείου. Αντί να γράφεται η εφαρμογή σε κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά, με το CrossMobile είναι δυνατό να τη γράψει μόνο μία φορά, για iPhone, Android και Desktop, παράγοντας εγγενείς (native) εφαρμογές, έχοντας βέλτιστη ποιότητα και εξαιρετική εμπειρία χρήσης.

×
Hopwave

Η hopwave δραστηριοποιείται στο travel tech industry και ιδρύθηκε από τους Γιώργο Πιλπιλίδη και Γιώργο Σιάτρα. Διευκολύνοντας την αναζήτηση ημερήσιων και πολυήμερων κρουαζιέρων στα νησιά, βοηθάει ξένους και Έλληνες ταξιδιώτες να εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα μοναδικούς προορισμούς και εμπειρίες γύρω από τα μέρη που επισκέπτονται.

×
Proestilo

Πάνω σε μια από τις καλύτερες ποιότητες του ελληνικού μεταξιού.

Με μια συσκευασία « πρεσβευτή» του συνόλου.

Σχέδια ζωντανά και φωτεινά. Φρέσκα και μη επαναλαμβανόμενα.

Τα ολομετάξα μακριά φουλάρια της Proestilo αποτελούν ένα premium ελληνικό προϊόν που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες με παιδεία, καλαισθησία και που αναζητούν τη σχέση ποιότητας/εικαστικότητας σε ένα προϊόν.

×
Nable Solutions

Η Nable Solutions είναι μια startup ανάπτυξης λογισμικού με κοινωνικό σκοπό.  Όραμά μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εργάζονται και ζουν.  Με βάση αυτή την κατεύθυνση αναπτύξαμε την υπηρεσία Assistant Airport, η οποία έχει διακριθεί στον διαγωνισμό “The Digital Gate” και αποτελεί ένα σύστημα διαχείρισης για την υπηρεσία παροχής συνδρομής, η οποία παρέχεται από τα αεροδρόμια στα άτομα με αναπηρία και τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

×
Mitos Brand Codes

Η πλατφόρμα Mitos Brand Codes είναι ένα εργαλείο μέσα από το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημιστικές καμπάνιες για κινητά τηλέφωνα και να κάνετε το φυσικό σας προϊόν, έντυπη διαφήμιση, ετικέτα κλπ, να αλληλεπιδρά, με τον τελικό καταναλωτή, με έναν μοναδικό, αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο.

×
Kottis Superfoods

‘’Μια δυνατή ιστορία ξεκινά !
Ο Χάρης Κόττης σε μια έκταση 12 στρεμμάτων, κάνει το όραμά του πραγματικότητα και
με τη συνδρομή ικανών συνεργατών φέρνει σήμερα στο τραπέζι σας μια σειρά προϊόντων μοναδικών
στην ελληνική αγορά, με την επωνυμία Kottis Superfoods.
Η σειρά αποτελείται από μαρμελάδες, chutneys και dressing ξιδιού από 100% ελληνικό βιολογικό καρπό αρώνιας’’.

×
Mama’s Flavours

Η mamasflavours, είναι μία πρωτότυπη ψηφιακή πλατφόρμα – e-shop, στην οποία οι Ελληνικοί Γυναικείοι Συνεταιρισμοί αλλά και Ομάδες Γυναικών που δραστηριοποιούνται στην Αγροδιατροφή και τον Αγροτουρισμό, μπορούν να προβάλλουν τα παραδοσιακά τους προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτουν. Παράλληλα, θα υποστηρίζονται από συμβουλευτικές υπηρεσίες αλλά και εκπαίδευση, ενισχύοντας την Γυναικεία επιχειρηματικότητα στις Γυναίκες της υπαίθρου.

×
Gnous

Gnoús, μια πρωτοποριακή μέθοδος ανίχνευσης και αντιμετώπισης δυσλεξίας και άλλων μαθησιακών δυσκολιών, μέσω μιας πλατφόρμας διαδραστικών, διαδικτυακών παιχνιδιών.

×
Free On Trip

Το business concept αφορά στη σχεδίαση και διάθεση δικαιωμάτων αγοράς αεροπορικών εισιτηρίων (premium options) σε υποψήφιους επιβάτες. Βασικός στόχος είναι να μετατρέψει την οικονομική υποχρέωση που δημιουργείται στον πελάτη από την αγορά ενός αεροπορικού εισιτηρίου σε δικαίωμα χρήσης. Με την υπηρεσία αυτή, θα καθίσταται εφικτό το «κλείδωμα» μιας τιμής αεροπορικού εισιτηρίου με ταυτόχρονη παροχή ικανού χρονικού διαστήματος για να αποφασίσει κάποιος την πραγματοποίηση ή μη του ταξιδιού του καθώς σε πολλούς έχει συμβεί να μη γνωρίζουν με βεβαιότητα πότε, εάν και με ποιούς θα ταξιδέψουν και αναμφίβολα δεν επιθυμούν να επωμισθούν ένα σημαντικό κόστος μπροστά στο ενδεχόμενο αλλαγής ή ακύρωσης του ταξιδιού τους.

×
AMEN Technologies

Η AMEN Technologies ιδρύθηκε το 2013 και είναι startup που επικεντρώνεται στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών από εργαστηριακή έως βιομηχανική κλίμακα. Εκτός από το Sintering System η AMEN Technologies ασχολείται με θερμοηλεκτρικά υλικά, μαγνήτες και 3D Printing και έχουμε ήδη συνεργασίες με ερευνητικά κέντρα / ινστιτούτα, πανεπιστήμια και επιχειρήσεις όπως το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, CIDETE Ingenieros και το Inner Mongolia Science and Technology Cooperation and Innovative Development Institute και τα Πανεπιστήμια Αθηνών, Πάτρας, Θεσσαλονίκης και Δυτικής Μακεδονίας.